•  
  •  

Stopite skupaj z nami v svet oken in vrat.

Preverite našo akcijsko ponudbo!

Komarniki

Komarniki poskrbijo, da bodo insekti in mrčes ostali zunaj vašega doma.

FIKSNI KOMARNIKI
sestavljen je iz alu profila (dim. 25x11 mm) in skoraj nevidne plastificirane mreže iz steklenih vlaken, odporne na zunanje vremenske vplive, minimalno zmanjša pretok zraka in je vpeta v profil z gumirano cevjo. Profili so barvani v rjavi, beli ali natur aluminij barvi, lahko pa se barva za doplačilo tudi po željenem RAL barvnem odtenku.

DRSNI KOMARNIKI
Za velika balkonska vrata ali vrata na terasah so primeren sistem zaščite pred insekti. Po meri narejena drsna vrata večjih dimenzij so lahka za upravljanje. Narejena so iz alu profilov dim. 18x53 mm, v katere je z gumirano cevjo vpeta skoraj nevidna plastificirana mreža iz steklenih vlaken. Profili so barvani v rjavi, beli ali natur aluminij barvi.

ROLO INTGEGRIRANI KOMARNIKI
Komarnike vgrajujemo do širine 160 cm in višine 245 cm. Komarnik se vgradi v omarico rolete in zato ne kvari zunanjega videza.

V spodnjem položaju ga enostavno pritrdite s preprostim pritiskom zaključne letve proti okenski polici. Poseben klik sistem skrbi, da komarnik ostane v želenem položaju. Ko ga ne pritisnete zaključno letev proti polici in komarnik sprostite, sam pa se navije nazaj v roletno omarico.

Komarniki Komarniki Komarniki